Incidentul tragic s-a petrecut în județul Dâmbovița, la Halta Cazaci. Bărbatul de 77 de ani a fost găsit de către localnici. Era înghețat și plin de răni. Imediat oamenii au sunat la 112 și au chemat ajutoare.

Trenul nu oprea în Halta de la Cazaci și avea viteză. Cel mai probabil, spun oamenii, bărbatul a mers pe calea ferată și era încălțat nu niște papuci.

„Mergea să își ia medicamente, iar colega spunea că a anunțat-o că ar fi vorbit ceva și a mers acolo și l-a văzut pe domnul, dar era coștient. A vorbit cu noi până a venit salvarea. L-a întrebat prima dată, Ce faci bre, te-a lovit trenul? A zis că nu, era în stare de șoc”, ne-a povestit o angajată a CFR.

„Eu când am ieșit la poartă era salvarea venit să îl ia. Cică ar fi dat o Săgeată peste el. Ar fi vrut să se suie în tren și i-a venit amețeală. N-a ajuns la tren. Eu cred că s-a dus să își ia pensia că o are pe card. Le mai avea și cu băutura dar ce o fi făcut nu știm nici noi”, spune un localnic.

Barbatul era conștient când a fost preluat de ambulanță însă ia intrat în stop cardio-respirator. Personalul medical a reușit să-l resusciteze și l-a transportat la spital.

„Este vorba de un pacient lovit de tren. A fost mobilizat de către trecătorii de la fața locului. Era în stare gravă, în șoc hipotermic. Prezneta multiple leziuni. În ambulanță a intrat în stop cardiorespirator și a fost transport la UPU Târgoviște”, a precizat dr Corina Corneanu, SAJ Dâmbovița.

La Spital însă bărbatul a murit din cauza rănilor extrem de grave, după cum realitateadedambovita.net a scris.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Update: Bătrân lovit de tren în halta Cazaci

Articolul precedentUpdate: Bătrân lovit de tren în halta Cazaci
Articolul următorPSD Dâmbovița- Atac la Iohannis, în scandalul banilor pentru partide