O femeie de 44 de ani a fost reținută de polițistii din orașul dâmbovițean Pucioasa. Femeia era dată în urmărire internațională, de autoritățile italiene, după ce comisese mai multe furturi, pe teritoriul acestei țări.

La data de 18 februarie a.c., polițiștii specializați în investigații criminale, sprijiniți de efective de la Poliția Orașului Pucioasa, au depistat o femeie de 44 de ani, urmărită internațional.

Imagine cu un caracter ilustrativ

Pe numele acesteia,  autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea a patru infracțiuni de furt.

În urma prezentării la Curtea de Apel Ploiești, față de femeie a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 30 de zile.

în urmă cu doar o zi, 17 februarie, tot în Dâmbovița, dar la Târgoviște, o femeie de 43 de ani din Argeș, desemenea dată în urmărire internațională, pentru înșelăciune, fals în înscrisuri și constituire de grup infracțional organizat, fusese reținută de polițiști, iar ulterior încarcerată la Penitenciarul de femei de la Târgșor.

Articolul precedentA agresat o femeie pe stradă, la Târgoviște. A avut ghinion, doi jandarmi, aflați în timpul liber, l-au imobilizat rapid
Articolul următorLegea-i dură, dar e lege! Dâmbovițean acuzat de braconaj cinegetic, după ce a crescut un căprior găsit pe câmp