Jucătoarea târgovișteană de tenis, Sorana Cîrstea, este în formă excelentă, la finalul anului 2019. În turneul de la Limoges, Franța, Sorana a reușit a doua victorie și a avansat în faza sferturilor de finală, după ce a trecut de Torribes Tormo, o jucătoare în fața căreia pierduse precedentele două înfruntări.

În una dintre optimile de finală ale turneului francez de la Limoges (suprafață hard, premii 125.000 de dolari), Sorana Cîrstea (74 WTA) a trecut, în două seturi, de jucătoarea spaniolă Sara Sorribes Tormo (nr 84 WTA), o jucătoare mai tânără cu aproape patru ani decât sportiva din Târgoviște.

Imagine

Sursa fotowtatennis.com

De remarcat este că Sorana nu i-a lăsat adversarei decât o singură șansă de break ,în acest meci, fructificată de Tormo, în vreme ce sportiva din Târgoviște a câștigat 4 din cele 5 mingi de break avute. La final ,după un 6/3,6/3, Sorana avansează în sferturi, unde o va întâlni pe sportiva americană. Nicole Gibss.

În competiție se mai află și o altă sportivă din România, Ana Bogdan, ce la rândul său a avansat în sferturile de finală, unde va avea o misiune foarte grea, urmând să o întâlnească pe sportiva din Rusia, Elena Alexandrova (cap de serie numărul 1 la turneu). Alexandrova a trecut în primul tur de Monica Niculescu.

Cele două sportive din România, rămase în competiție, în turneul de la Limoges, se pot întâlni în semifinale, dacă vor câștiga partidele din sferturi.

Articolul precedentLe-a făcut pe toate. Dosar penal pentru un tânăr de 27 de ani, ce a provocat un accident, la Lungulețu
Articolul următorCoordonatorul Pro România Dâmbovița, Georgică Dumitru, părăsește partidul lui Victor Ponta. Anunț important de la liberali