Incendiul ce a izbucnit în această dimineață în incinta parcului industrial Mija, depe raza localității dâmbovițene I.L. Caragiale, a fost aproape lichidat. Pompierii dâmbovițeni vor rămâne în perimetru pentru a asigura zona.

Ore bune s-au luptat pompierii dâmbovițeni cu focul ce a izbucnit în incinta unei hale din parcul industrial Mija, din județul Dâmbovița ( amănunte aici www.realitateadedambovita.net). În cele din urmă focul a fost stins aproape în întregime. 13 echipaje ale ISU Dâmbovița, 2 de la ISU Prahova, 2 de la SVSU (Servicu Voluntari Situații de Urgență) Gura Ocniței și 1 de la SPSU OMV Petrom s-au luptat cu flăcările ce au mistuit două hale (suprafață totală 7000 de mp).

Deocamdată nu este cunoscută sursa izbucnirii inițiale a incendiului, ce a cuprins mai întâi o hală în care se aflau solvenți pentru vopsea reziduuri țiței.

(video)

La fața locului, unde se mai manifestă la acest moment mici focare de incendiu, vor rămâne patru echipaje ale ISU Dâmbovița, pentru supravegherea și asigurarea zonei.

Articolul precedentPrimar PSD din Dâmboviţa acuză birocraţia fondurilor UE: Trebuie să mă prezint cu 44 de bibliorafturi, circa 25.000 de pagini semnate
Articolul următorVolei feminin| CSM Târgoviște pierde la Blaj și își periclitează șansele la podium