Organizația PSD Dâmbovița este ruptă în două. Jumătatea care contestă autoritatea actualei conduceri a filialei, asigurată de eurodeputatul Rovana plumb, a convocat o conferință de presă, în care toți contestatarii au stat în fața media. Trio-ul Corneliu Ștefan-Titus Corlățean-Cristian Stan, a anunțat că intră în alegerile interne, din PSD Dâmbovița, împotriva grupului celor care o susțin pe Rovana Plumb, pentru obținerea unui nou mandat de președinte al PSD Dâmbovița.

La conferința de presă, organizată în această seară (10 ianuarie 2020), grupul de social-democrați dâmbovițeni a venit  în fața reprezentanților mass-media, special pentru a demonstra cât de mulți sunt cei care vor intra în lupta din PSD Dâmbovița (alegeri pentru o nouă conducere, în data de 19 ianuarie 2020), împotriva grupului condus de Rovana Plumb.

Foto-Corneliu Ștefan

Corneliu Ștefan (deputat), pentru funcția de președinte al PSD Dâmbovița, Titus Corlățean (senator), pentru funcția de președinte executiv al PSD Dâmbovița și Daniel Cristian Stan (primar Târgoviște), pentru funcția de secretar executiv, sunt cei care au luat cuvântul pentru a anunța grupul ce se va opune Rovanei Plumb, după cum aproape toți s-au exprimat, la alegerile din 19 ianuarie.

Titus Corlățean, ce candidează pentru un  post de președinte executiv la PSD Dâmbovița, o acuză pe Rovana Plumb, actualul președinte, de management politic defectuos și deopotrivă de rezultatul, considerat dezastruos, de la alegerile europarlamantare, înregistrat de PSD în Dâmbovița, în acest an.

Video

 

Articolul precedentAtenție! ANSVSA anunță restricții, în România, după confirmarea apariției focarelor de gripă aviară, în Polonia
Articolul următorDuel românesc la tenis, pentru accederea pe tabloul principal de la Hobart (Australia)