CSM Târgoviște a pierdut fără drept de apel disputa din cadrul etapei a patra a play-off-ului primei ligi de volei feminin. În deplasare, dâmbovițencele au fost învinse cu un sec 3-0, pe seturi, de campioana CSM București.

Partida, ce a contat în cadrul celei de-a patra etape a play-off-ului diviziei A1 la volei feminin (locurile 1-6), a fost una fără istoric. În mai puțin de o oră de joc (57 de minute) gazdele de la CSM București s-au impus cu un sec 3-0, într-o partidă în care oaspetele aproape că nu au contat.

CSM București-CSM Târgoviște 3-0 ( 25-9, 25-15, 25-14)

De la gazde, remarcatele partidei au fost A. Budai-Ungureanu-21 de puncte și I.Trushkina-18 puncte.

De la oaspete, pentru prima dată după multă vreme, vedeta echipei Sara Klisura nu a mai fost cea mai bună jucătoare (conforma statisticilor). În partida de la București, una cu performanțe modeste pentru toate echipierele CSM-ului din Târgoviște, A. Trică a avut cele mai bune performanțe – 8 puncte. Statistica fiind, din acest punct de vedere, lămuritoare în ceea ce privește prestația oaspetelor, din această confruntare.

CSM Târgoviște revine pe teren propriu, în data de 16 aprilie, pentru ultima partidă ( a cincea) din turul play-off-ului diviziei A1. Târgoviștencele vor evolua în compania celor de la Dinamo București.

Sursa foto articol- facebook, CSM București Volei

Articolul precedentChindia câștigă la Ripensia și se apropie de obiectiv: Promovarea în liga I
Articolul următor130 de controale efectuate de inspectorii ITM Dâmbovița în luna martie