CSM Târgoviște a obținut o victorie chinuită, în deplasare, cu FC Argeș, în etapa cu numărul 11, din prima ligă de volei feminin. Dâmbovițencele au fost conduse cu 1-0 și 2-1 la seturi, dar au reușit să câștige partida în decisiv.

La Pitești, în Sala Trivale, CSM Târgoviște a venit din postura de favorită, dată fiind poziția din clasament, dar și victoria obținută de curând în fața campioanei Alba Blaj, echipă neînvinsă în competiția internă, în acest sezon, înaintea meciului de la Târgoviște.

Imagine

Afiș meci volei FC Argeș-CSM Târgoviște (sursa- facebook ,FC Argeș Volei)

Din această perspectivă, evoluția gazdelor, o echipă fără pretenții la un loc pe podiumului campionatului, a părut surpinzătoare. Fetele de FC Argeș au condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, dar nu au avut puterea să câștige și meciul. Asta în primul rând din cauza evoluției de excepție a lui Yusleyni Herrera, jucătoarea de culoare de la CSM Târgoviște reușind o partidă de excepție, ducându-și practic de una singură echipa spre victorie.

Yusleyni a reușit 38 de puncte (5 Ace, 2 Block).

Imagine

La final scorul a fost:

FC Argeș- CSM Târgoviște 2-3 (25/22,21/25,25/14,14/25,6/15)

Oaspetele obțin o victorie  „mică” (doar 2 puncte), în vreme ce gazdele primesc cadou un punct ( înfrângere cu 2/3). Un cadou ce se înscrie în linia partidei, în sensul că organizatorii partidei au lăsat intrarea liberă la acest meci, rugând spectatorii să aducă câte un cadou, pentru ca ulterior acestea să fie donate copiilor nevoiași.

Articolul precedentFoto| Cum arăta comunismul? Expoziție inedită la Târgoviște
Articolul următorDezastru înainte de Crăciun. Focare noi de pestă porcină în patru localități din Dâmbovița