Ziua de 6 iunie a fost una cu ghinion cu adevărat pentru cei ce s-au aflat în localitatea dâmbovițeană Finta. Două accidente, ce se puteau încheia tragic, au avut loc în această localitate. După muncitorul salvat de pompieri, după ce a rămas imobilizat, sub un mal de pământ, alte trei persoane, accidentate, într-un accident de mașină, au avut nevoie de ajutor.

Foto Accidente Finta, 6 iunie 2019

Muncitorul ce a fost salvat de pompieri, după ce rămăsese imobilizat sub un mal de pământ (amănunte aici www.realitateadedambovita.net) nu a fost singura „victimă”  zilei cu ghinion de la Finta, județul Dâmbovița.

FotoAccident Finta, 6 iunie 2019 (sursa fotowww.gazetadambovitei.ro)

În seara zilei de 6 iunie, pe raza comunei,la Finta-Bichinești, s-a petrecut o coliziune între două autovehicule. În urma impactului dintre cele două mașini, trei persoane au fost rănite.Pagubele produse autovehiculelor, în urma accidentului, sunt mari. Din fericire, cei trei accidentați nu au suferit leziuni grave.La fața locului polițiștii de la IPJ Dâmbovița au efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele producerii accidentului rutier, cauza acestuia fiind deocamdată neprecizată.

Articolul precedentFOTO Prăpăd în Valea Mare. A căzut gheață din cer minute în șir, iar vântul puternic a doborât copacii
Articolul următorReabilitare finalizată, în raionul Căușeni-Republica Moldova, a unei școli. CJ Dâmbovița a sprijinit financiar autoritățile locale