Acțiune inedită, la Muzeul Poliției Române, de la Târgoviște. IPJ Dâmbovița, prin reprezentanții serviciului rutier, a prezentat doritorilor segmentul de expoziție intitulat „Supraviețuitorii”, în fapt mai multe scaune auto, provenind de la mașini implicate în accidente, așezate pe socluri.Totul cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulație (19 Noiembrie).

La data de 19 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat o activitate informativ-preventivă la Muzeul Poliției Române pentru a marca Ziua Mondială de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulaţie.

Polițiștii au stat de vorbă cu cetățenii, le-au prezentat principalele cauze generatoare de accidente rutiere în Dâmbovița și le-au atras atenția că imprudența în trafic îi poate costa inclusiv viața, nu doar sănătatea și banii.

Vizitatorii au avut posibilitatea testării ochelarilor Drager prin intermediul cărora au conștientizat consecințele consumului de alcool și droguri.

De asemenea, beneficiarii au vizitat și expoziția „Supravieţuitorii”, scaunele maşinilor implicate în accidente grave de circulație și au primit materiale cu recomandări și sfaturi utile pentru reducerea gradului de victimizare prin evenimente rutiere negative.

Articolul precedentFoto-Video | Sancțiuni și reparații. IPJ Dâmbovița reacționează în cazul „sălii catastrofă”
Articolul următorFRF și Primăria Târgoviște încep construcția terenului acreditat FIFA