Doi tineri cu vârstele de 21, respectiv 25 de ani, din județul Dâmbovița, au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile, ei fiind cercetați pentru amenințare și lovirea sau alte violențe, în urma unui conflict în trafic, petrecut pe DN72.

„Față de cei doi tineri reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și lovirea sau alte violențe a fost luată măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, a anunțat IJP Prahova, miercuri dimineață.

Măsura preventivă a fost luată după ce tinerii ar fi urmărit și lovit cu cuțitele un șofer și pe pasagerul acestuia, în timpul unui conflict izbucnit în trafic, luni seară, pe Drumul Național 72, la limita dintre județele Prahova și Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCARAVANA ANTIMAFIA. Ceasul penalilor ticăie! Anca Alexandrescu și echipa „Culisele Statului Paralel” descind joi în județul Tulcea
Articolul următorDâmboviţa. Violatorul minorului cu probleme psihice de la Petrești a ajuns după gratii! Alți doi tineri care au fost făptaşi la scenele îngrozitoare au fost reținuți