Un incident s-a petrecut,duminică, pe drumul județean 702B, pe raza satului Ungureni! Mai mulți bărbați și-au împărțit pumni și picioare, după un incident în trafic.

Șase indivizi din Târgoviște și Ungureni, cu vârste cuprinse 19 și 28 de ani, s-au crezut șmecheri, dar într-un final au fost reținuți de polițiști, pentru distrugere, lovire sau alte violențe.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate a reieșit faptul că, duminică, 7 mai,  bănuiții, în timp ce s-ar fi aflat pe drumul județean 702 B, au blocat în trafic trei bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 37 de ani, care s-ar fi deplasat cu un autoturism și i-ar fi agresat fizic. Totodată, un tânăr de 19 ani, ar fi provocat distrugeri oglinzii și portierei autoturismului în care se aflau persoanele vătămate

Cei șase bărbați s-au ales cu un dosar penal și riscă să fie trimiși în judecată, la finalizarea cercetărilor.

Pe parcursul acestei zile, cei șase vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

“La data de 8 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au documentat activitatea infracțională a șase bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 28 de ani, din Târgoviște și Ungureni, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege.

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCopil de 7 ani, lovit de o mașină, în Dâmbovița
Articolul următorRăspunsul halucinant al Fondului de Garantare a Asiguraților la solicitarea Eurohold și BERD