Președintele Klaus Iohannis a facut un nou apel la mobilizare și la responsabilizare. „Lucrurile vor fi mai grave”, a atras atenția Iohannis, sâmbătă, prezent la spitalul militar ROL 2. conform realitatea.net

„Imediat ce se va termina criza, care din pacate va mai dura, vom face o evaluare la sange a sistemului spitalicesc din Romania. Suntem pregatiti acum, dar in continuare vom lua masurile pentru a fi si mai bine pregatiti. Oricat de bine pregatite ar fi autoritatile, e foarte important sa evitati contactul cu alti oameni, evitati cu orice pret sa va intalniti intr-un loc inchis cu mai multi oameni. Cel mai important lucru este sa ne spalam foarte des pe maini. E o perioada foarte grea, din pacate, lucrurile in continuare vor fi mai grave. Ne asteptam la o crestere a numarului bolnavilor, dar vedem ca si statul se pregateste din ce in ce mai bine. Impreuna vom trece prin aceasta criza„, a spus presedintele Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban au ajuns, astăzi, la noul spital de campanie construit de Armată , în Otopeni, la „Ana Aslan”. Este pentru prima dată în ultimii 30 de ani când Armata ridică un spital pentru a suplini necesarul de paturi în spitale. Autoritățile se așteaptă ca numărul românilor infectați cu Covid -19 să crească, în următoarea perioadă.

Președintele României Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban efectuează, astăzi, o vizită la Spitalul Militar de Campanie ROL 2, secție externă a Spitalului Militar Central, din incinta Institutului Național de Gerontologie și Geriatrie „Ana Aslan” Otopeni, potrivit unui anunț al Administrației Prezidențiale.

Articolul precedentTrecem la ora de vară! Penultima schimbare a orei
Articolul următorUn târgoviștean donează viziere, realizate personal, pentru „cei din linia întâi”, a luptei contra coronavirusului