Pompierii dâmbovițeni au stabilit cauza incendiului de la Corbii Mari, în urma căruia un bebeluș de doar patru ani a decedat. Jarul căzut din soba locuinței este, cel mai probabil, cauza declanșării incendiului.

Concluziile preliminare ale celor de ISU Dâmbovița, ce s-au luptat vreme de o oră și jumătate cu incendiul, izbucnit la o locuință din Corbii Mari, județul Dâmbovița, arată că jarul din sobă, căzut pe materiale combustibile, a făcut ca incendiul să fie atât de rapid și puternic.

În urma incendiului (amănunte aici www.realitatededambovita) o casă a fost mistuită de flăcări iar un bebeluș lăsat singur în casă, la momentul izbucnirii incendiului nu a mai putu fi salvat. Copilul a fost găsit carbonizat în casă după ce incendiul a fost stins.

Din cauza propagării rapide a focului și a fumului dens, degajat în urma arderii, nimeni nu a putut să pătrundă în locuință, până la stingerea incendiului.

Articolul precedentMesaj înduioșător al Colectivului Direcţiei Silvice Dâmboviţa, după dispariția fulgerătaore a lui Costel Preda
Articolul următorJudețul Dâmbovița-Primul loc pe țară, la accesare de fonduri, în programul Erasmus+