Cu toate că am trecut deja de jumătatea lunii noiembrie vremea este neobișnuit de caldă în toată țara. Sighetenii spun că vremea aceasta este frumoasă însă nu așa ar trebui să fie în această perioadă din an.

 Sighetenii spun că nu își amintesc să fi fost o altă toamnă cu vreme atât de călduroasă și că aceste schimbări neobișnuite ale vremii nu sunt bune nici pentru pământ dar nici pentru oameni.

”E bună vremea, nu îmi amintesc să fi fost o astfel de toamnă dar e bună”, a spus un bărbat.

”Cred că s-a întors lumea cu susul în jos, nu cred că e bine nici pentru noi, nici pentru copii, nici pentru pământ. Să sperăm că o să mergem spre bine și că o să revenim la normal cum a fost înainte”, a precizat o sigheteancă.

”Nu îmi amintesc să fi fost o toamnă așa lungă. Nu cred că e bine”, a adăugat o femeie.

 Potrivit meteorologilor și în perioada următoare în Maramureș, vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal, valorile maxime atingând 17 grade.

Articolul precedentCe înseamnă un trai decent în România? Coșul lunar pentru un trai decent a crescut cu 200 de lei în 2019
Articolul următorVideo| Momente de consternare, la o dezbatere publică legată de absorția de fonduri europene, în sediul CJ Dâmbovița