Fenomen îngrijorător în Albania. Zeci de replici ale cutremurului de 6,6 grade au fost înregistrate astăzi, iar situația se deteriorează în zona afectată de cutremur. A fost cutremur și zona Vrancea.

După cutremurul din această dimineață de 6,6 grade din Albania au urmat zeci de replici ( amănunte aici www.realitateadedambovita.net).Ulterior orei 12.00, la care era prezentată statistica anterioară, nu mai puțin de alte 16 replici au avut loc în zonă. Cutremurele sunt semnificative, unele dintre ele fiind semnificative fiind apropiate de 5 grade (4,9 și 4,8 magnitudine).

Caracteristica este că toate cutremurele sunt de suprafață ( adâncime maximă de 10-30 km) având efect doar local. Efectele sunt însă devasatatoare având în vedere că sunt clădiri prăbușite, iar altele stau să cadă la ce mai mică mișcare tectonică semnificativă.

To astăzi, în zona Vrancea (județul Buzău), a avut loc un cutremur la ora 16.54, ce a avut magnitudinea 3.2 conform INFP. Cutremurul a fost unul de adâncime (148 km). Cutremurul nu a fost resimțit decât local.

Articolul precedentAccident la Corbii Mari, după ce o căruță și un autoturism s-au ciocnit. O femeie este rănită grav
Articolul următorȘoferii, loviți din plin de Guvernul Orban! Punctul de amendă crește până la 223 lei, începând cu 1 ianuarie 2020