Ordonanța militară numărul 7, anunțată de autoritătile române, sâmbătă, 4 aprilie, are prevederi ce privesc și anularea transportului aerian de persoane între România și alte 8 state, după ce anterior alte patru state erau incluse în această categorie. Noile prevederi intră în vigoare începând cu ora 23.00 a zilei de 5 aprilie.

Conform ordonanței militare nr. 7 au fost suspendate zborurile de persoane din și dinspre Austria, Belgia, Confederația Elevețiană, S.U.A, Marea Britanie, Olanda, Tucia și Iran.

Restricțiile intră în vigoare începând cu data de 5 aprilie, ora 23.00, ora României.

Imagine

Foto-Ordonanța militară nr.7 (fragment)

Deasemenea interdicția zborurilor către și dinspre Germania și Franța, deja interzise, se prelungește cu o perioadă de 14 zile,începând din data de 8 aprilie.

Vor mai fi permise doar zborurile (charter) al lucrătorilor români sezonieri către statele menționate (doar din România către respectivele state) dacă există un acord al țărilor unde vor fi efectuate aceste zboruri..

Articolul precedentORDONANȚA MILITARĂ 7. Marcel Vela, Raed Arafat și Bogdan Despescu susțin o conferință de presă la această oră la sediul Ministerului Afacerilor Interne.
Articolul următorPrimăria Titu confirmă existența unui caz de infecție cu coronavirus în oraș. Este vorba de o asistentă medicală