Realitateadevrancea.net a publicat astăzi o anchetă jurnalistică de-a dreptul devastatoare pentru baronul de Vrancea, Marian Oprișan. După o documentare de durată, colegii din Vrancea au reușit să arate cum funcționează sistemul folosit de baronii locali, ce s-au îmbogățit peste noapte.

 

Președintele CJ Vrancea, social democratul Marian Oprișan a reușit, potrivit anchetei, să se îmbogățească cu 1 milion de euro, fără să facă mai nimic, de fapt doar speculând la maximum poziția de forță pe care o ocupă și slăbiciunile statului român, din a cărui structură de conducere face parte. O rețetă ce nu este singulară, cu siguranță.

„Caracatița pusă în funcțiune pentru ca familia lui Oprișan să dea tunul imobiliar este una bine structurată, cu ramificații în instituții de forță ca Parchetul Vrancea, Poliție sau Prefectură. Pe scurt, fata lui Oprișan a cumpărat, prin împrumut la bancă, un teren, în centrul Focșaniului, cu 300 de mii de euro, și l-a revândut cu 700 de mii, după ce și-a recuperat împrumutul. DEȘI, POTRIVIT ACTELOR OFICIALE ALE TRANZACȚIEI, FATA LUI OPRIȘAN A CUMPĂRAT TERENUL PRIN IPOTECĂ BANCARĂ, DECI, PRACTIC, NU A VEHICULAT NICI UN EURO CASH, OPRIȘAN SUSȚINE, PUBLIC, CĂ FIICA SA A CUMPĂRAT CU BANI DE LA BUNICA (MAMA LUI OPRIȘAN – LUCIA GHERARDE).”

Urmăriți aici o anchetă cutremurătoare, ce are în vizor caracatița imobiliar-partinică ce a cuprins în tentacule sale o întreagă zonă a țării. În cazul de față zona Vrancea, controlată de ani buni de „baronul” Marian Oprișan.

Toate detaliile pot fi regăsite pe www.realitateadevrancea.net

Articolul precedentCod galben de vânt și ceață în 11 județe. În Dâmbovița avertizarea valabilă până la ora 12.00
Articolul următor384 de locuri de muncă disponibile pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă