Situație complicată și în același timp inedită la Tărtășești,în Dâmbovița. În localitate au fost confirmate patru cazuri noi de coronavirus. Cei infectați sunt însă cetățeni din Sri Lanka, ce lucrează la o fabrică ce produce cartoane pentru ouă, în localitate. Și mai ciudat este că în Tărtășești sunt 7 cazuri confirmate de coronavirus, doar două dintre acestea fiind cetățeni români.

Primarul comunei Tărtășești, Cristian Tudorache, a făcut anunțul legat de cazurile noi de coronavirus, confirmate în localitate, pe pagina sa de facebook.

Foto-Secție SJUT tratare pacienti cu coronavirus

„Dragii mei!
Revin cu informații și precizări asupra cazurilor de covid19 confirmate pe raza comunei noastre.

Din PĂCATE revin cu vești nu tocmai bune!

Numărul celor depistați pozitiv au crescut cu încă patru cazuri.Din fericire,daca pot spune așa, toate aceste cazuri sunt depistate la cetățeni de naționalitate străină , angajați ai SC Dentaș România SRL.
Toate cele șapte persoane depistate sunt internate în spitale de specialitate, iar persoanele cu care au intrat în contact sunt toate in izolare.”

A scris Cristian Tudorache.

Imagine

Foto-fabrica Tărtășesti, unde lucrează cei patru pacienți cu coronavirus din Sri Lanka

Fabrica unde sunt angajați cei patru cetățeni străini (din Sri Lanka) produce ambalaje pentru ouă si este parte a unui mare concern turc, ce are deschisă filială și în România, la Tărtășești.

În localitate erau confirmate anterior trei cazuri de coronavirus, dintre aceștia doi fiind cetățeni români si altul tot din Sri Lanka, ce lucreaza la aceiași fabrică.

Toți cei șapte pacienți depistați cu coronavirus, la Tartășești, se află, la momentul actual, internati în secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgența din Târgoviște, spital ce este principala unitate medicală, din Dâmbovița, desemnată pentru tratarea celor infectati cu COVID 19.

Articolul precedentIohannis: „Starea de urgenta nu va fi prelungită, nu voi emite un nou decret, dar epidemia nu a trecut”
Articolul următorDSP Dâmbovița amendează societatea din Tărtășești, unde s-au infectat cu coronavirus 5 cetățeni din Sri Lanka