Ministerul român de Externe a anunțat, astăzi, primul cetățean român mort din cauza infecției cu coronavirus. Acesta a murit în Italia. Bărbatul suferea și de alte afecțiuni.

MAE a informat, astăzi, că, în urma demersurilor Ambasadei României la Roma, autoritățile italiene au confirmat decesul unui cetățean român din cauza infecției cu COVID-19.

„În contextul informaţiilor din mass-media care menţionează decesul, în Republica Italiană, a două persoane de cetăţenie română ca urmare a infecţiei cu COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe precizează că, în urma demersurilor Ambasadei României la Roma şi ale Consulatului General al României la Milano, autorităţile italiene au confirmat, până în prezent, decesul unui cetăţean român ca fiind cauzat de infecţia cu COVID-19, pe fondul unor afecţiuni medicale pre-existente”, anunţă Ministerul de Externe.

În România, numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 99. conform realitatea.net

Articolul precedentPreședintele PNL Târgoviște, autoizolat la domiciliu, după ce a intrat în contact cu persoane supecte de infecție cu coronavirus
Articolul următorStrăzile si trotuarele din Târgoviște vor fi dezinfectate, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului