Grupul de comunicare strategică al Guvernului Romăniei face un apel urgent, după ce a fost descoperit cazul numărul 13 cu coronavirus, în Galați. E vorba de un bărbat de 72 de ani care a călătorit cu autobuzul de la București la Galați. Autoritățile fac un apel la cetățeni: cei care ați fost în următorul transport, sunați la DSP, aveți numerele în articol.

Autoritățile încearcă să-i identifice pe cei cu care bărbatul de 72 de ani a intrat în contact după aterizarea pe aeroportul Otopeni, în condițiile în care pacientul a luat microbuzul ca să ajungă la Galați.

Este vorba despre un microbuz cu plecare din București, Gara de Nord, în data de 29 februarie, ora 12:15, cu puncte de îmbarcare pe str. Baldovin Pârcălabul și IDM Basarab.

Astfel, persoanele care au călătorit cu acest microbuz sunt rugate să se izoleze la domiciliu și să contacteze în cel mai scurt timp autoritățile, la numărul 0744.630.508 (DSP Galați).

Microbuzul folosit este marca IVECO, de culoare albă, are numărul de înmatriculare B 83 ZAD și a circulat pe ruta București – Urziceni – Buzău – Brăila – Galați.

Această cursă a fost folosită de „aproximativ” 17 pasageri, precizează Grupul de comunicare strategică.

Articolul precedentScandal între găști la Moreni. Un tânăr de 16 ani a fost înjunghiat
Articolul următorCSM Târgoviște-victorie (doar) pentru locul trei, în prima ligă de volei feminin, cu Știința Bacău